Szolgáltatás

A lamellázógép a bútorgyártás fontos kelléke

Lamellázógép

A mindennapos házkörüli munkák sok időt vesznek el az emberek életéből, nem beszélve az ad hoc szerelési, karbantartási feladatok elvégzéséről. A hatékonyság növelése érdekében mindig jól jön a segítség, például egy akkumulátoros fúró csavarozó szerszámgép személyében. Egy ilyen gép nagyon hasznos társ lehet a nehéz feladatok elvégzésében, és többoldalú funkcióinak köszönhetően, sok mindenre alkalmas lehet. Egyszerre használható fúrásra, akár keményfába vagy fémbe is, és csavarozásra is, természetesen.

Az akkumulátoros fúró csavarozó, lévén, hogy nem elektromos árammal működik, praktikus megoldás a hordozhatóság terén is. Az erős akkumulátor sokáig bírja egy feltöltéssel, akármilyen nehéz fúró vagy csavarozó feladattal könnyen megbirkózik. A tartalék akkumulátor és töltő kényelmesen elfér a termékhez járó szerszámkofferban, így könnyen szállítható, illetve bőven jut még hely a szükséges kiegészítőknek is. Tehát ha egy praktikus és hasznos szerszámgépre van szüksége, válasszon egyet az akkumulátoros fúró csavarozó készülékek széles választékából.

Ha Ön a barkácsolás kedvelője, bizonyára rendelkezik már egy akkus fúrón kívül más hasznos szerszámmal is. Például egy lamellázógép jó választás az asztalosmunkák elvégzésére. A technológia fejlődésével, egyre több munkafázis már gépi erővel is elvégezhető. A bútorlapok precíz összeragasztásához ma már nélkülözhetetlen egy lamellázógép használata. Ráadásul az áruk is megfizethető szinten mozog manapság. A hagyományos, bútorlap összeragasztásához használt kerek fa tiplivel nem mindig sikerül pontosan összeilleszteni a bútorlapokat, azonban egy lamellázógép megoldja ezt a problémát.

Az ellipszis alakú lapos tipli helyét pontosan és precízen marja ki a gép a bútorlapon, így az összeillesztés, ragasztás is tökéletes lesz, nem beszélve a folyamatra szánt időről. Sokkal gyorsabban lehet dolgozni. Ha Ön otthon szeretne barkácsolni, kisebb asztalosmunkákat elvégezni, feltétlenül szerezzen be egyet a lamellázógép választékunkból. Szívesen segítünk kiválasztani a legmegfelelőbbet.