Szolgáltatás

A lakástakarék kalkulátor felfedi a lehetőségeit

Lakástakarék kalkulátor

Lakásra gyűjt és szeretné a pénzét egy megbízható helyen tárolni? Esetleg egy kis támogatás is jól jönne, hogy hamarabb elérhesse a célját? Akkor válasszon egy lakástakarék pénztárat, amihez 30% állami támogatás jár és intézetekként különböző nagyságú kamatláb is!

A lakástakarék kalkulátor használatával utánajárhat, hogy melyik intézményben, milyen feltételek mellett nyithat ilyen típusú számlát. Így különösebb erőfeszítés nélkül választhatja ki azt az alternatívát, ami a leginkább kézenfekvő Önnek és ami a legnagyobb hozamot ígéri Önnek a futamidő lejártával. 

Ehhez csupán meg kell adnia a lakástakarék kalkulátor mezőibe, hogy mekkora összeget tudna félretenni havonta és milyen hosszú ideig szándékozik gyűjtögetni. Tudnia kell, hogy a minimum érték 5000 Ft, amit be kell fizetni és legalább 4 évre kell szerződést kötnie. Tehát, legalább ezekkel az adatokkal kell számolnia, de a lakástakarék kalkulátor segítségével megtekintheti azt is, hogy mi lesz a végösszeg, ha kétszer ennyit és kétszer ennyi ideig tesz le, illetve a maximumokról is szerezhet információt.