kültéri kamera rendszer
Szolgáltatás

Kültéri kamera rendszer a biztonság fokozására

Az elmúlt néhány évtizedben hatalmas mértékben növekedett a megfigyelés technikai elemek fejlődésének a jelentősége. Manapság, a különféle kültéri kamera rendszer kiépítése révén, az esetleges bűnelkövetések feltárása, a cselekmények megelőzése is sokat javult. Bár a kamerák ellenére is durván növekednek a statisztikák, azért tény, hogy ahol aktuálisan jelen vannak a kép és hangrögzítő eszközök, ott kisebb az esélye az elkövetésnek.

Természetesen nem mindegy, hogy bizonyos pontokra milyen kültéri kamera rendszer kerül telepítésre. Komolyan figyelembe kell venni a természet gyakran erőteljes romboló hatását. Az eső, hó, jég, túlzott napsütés, szél, por mind károsodást okozhat, ezért született meg az Ingrass Protection védelem.

A bullet, ami egy fémházas kompakt boksz, esetenként dóm burkolat, a kültéri kamera rendszer kiemelt ellenállását biztosítja. Ennek hatására a tartósság jelentősen kitolódik. A felbontások terén sem lehet panasz, valamint a legújabb fix és a vario objektíves technikáknak hála, a kültéri kamera rendszer éjszakai színes képfelvételre ugyanúgy megoldást nyújt.