kullancs nyakörv
Szolgáltatás

Kullancs nyakörv a paraziták megfékezésére

kullancs nyakörv
Kullancs nyakörv

Az apartmanokban tartott négylábúak időnként nagyon is igénylik a sétáltatást. Ha azt akarjuk, hogy kedvenceink egészségesek és életerősek legyenek, akkor minél gyakrabban kell biztosítsuk nekik a kikapcsolódást, a játékra való lehetőséget. Természetesen nem szabad elfeledkeznünk a biztonságról, amit esetenként a kullancs nyakörv képes adni.

Erre azért van kiemelt szükség, főleg a tavaszi időszakban, mert ilyenkor nagyszámban bújnak elő az élősködők. Erdőkben, parkokban, de voltaképpen bármilyen füves területen előfordulnak az ország teljes egészén. A kivételes kullancs nyakörv fajtától, aktivitástól, szőrhossztól és még néhány dologtól függően több hónapon át fejti ki hatását.

A felhelyezéstől számítva 24 órán belül kezd hatni. Mielőtt felcsatolnánk azt, érdemes alaposan végigolvasni a használati útmutatót. Tartsuk be a leírtakat és akkor megelőzhetők a nem kívánt hatások! A kullancs nyakörv eredményességét tapasztaljuk meg, és tudjuk teljes védelem alatt kedvenc kutyusunkat miközben önfeledten hempereg a fűben, levelek között!