KTM kerékpárok kedvező áron
Webáruház

KTM női kerékpár a sportos hölgyeknek

Szereti a száguldást? Hölgyként is bármikor biciklire pattan? Akkor a KTM női kerékpár Önnek lett kitalálva! Sok márka egyetlen célra szokott koncentrálni, ezért árusítanak külön kétkerekűt a versenyekhez, hegyi pályára és a városba.

A KTM abba a világhíres családba tartozik, amelyik egyszerre ajánl fel hétvégi kiránduláshoz a munkába járásához és a délutáni edzésekhez járműveket. Vannak modellek, amelyek úgy lettek megtervezve, hogy a női formákhoz igazodjanak, amihez élénk színek és vagány megjelenés társul.

A 24 sebesség olyan áttételi tartománnyal rendelkezik, amivel minden körülmény között kényelmes lehet a tekerés, ráadásul mindezt gyorsan és pontosan teszi.

A hidraulikus tárcsafék gondoskodik a sportolni vágyó biztonságáról. Az erős középkategória több, mint megbízható. A féknyereg úgy lett megtervezve, hogy télen és nyáron is lehessen használni, a hirtelen megállások sem okoznak neki gondot. A KTM női kerékpár minden bizonnyal egész életében hű társa lesz, amennyiben megkapja a folyamatos törődést.