Webáruház

Központi, fekete vízteres kandalló

Vízteres kandalló

Egy házépítés rengeteg engedélyeztetéssel, tervezéssel és előkészülettel jár együtt. A fő fűtés mellé muszáj terveztetni egy kiegészítő fűtést is, hiszen csak ezzel együtt lehet megkapni az építési engedélyt. A vízteres kandalló kiváló alternatíva például kiegészítésként, ráadásul a téli estéken még hangulatos is. A speciális fűtőeszköz már meglévő csőhálózathoz is beépíthető, valamint még radiátorokhoz egyaránt csatlakoztatható. Ha fűtésrendszert tervez, akkor lényeges, hogy mennyit fog fogyasztani az adott berendezés.

Ráadásul az is fontos, hogy a környezetet mennyire szennyezi. Azok, akik manapság készülnek házat építeni, oda kell figyeljenek a fűtés megválasztására. A legtöbben még napjainkban is a padlófűtésre szavaznak, ám gyakran megesik, hogy kandallóval vagy vegyestüzelésű kazánnal és puffertartállyal kötik össze. A vízteres kandalló segítségével az egész lakás fűtését el lehet látni, még a téli időszakban is. A speciális termék által a melegvíz-ellátást is meg lehet oldani, hiszen különböző célokra használható. Ha Ön is szeretne egy fejlett technológiával működő berendezést megvásárolni, akkor a meleget.hu webáruház kínálatát vegye szemügyre. Az áruházban többféle árucikket megtalálhat, amelyek igazán jó minőségűek és mindenki számára elérhetőek.

Ha Ön inkább valamilyen innovatív rendszert szeretne beszerezni, akkor mindenképpen kérdezze meg a webshop szakértőit, hogy mit ajánlanak. Például a Dunaterm központi vízteres kandalló boltíves felső résszel és fekete színben is megrendelhető. A különleges termék 25 kW-os, bár a víztér oldali teljesítménye 18 kW. A készülék levegő fűtési teljesítménye 7 kW. A vízteres kandalló egy igazán praktikus megoldás, amely szerkezetileg különbözik a hagyományos kandallóktól. Elmondható a vízteres kandallóról, hogy a csövekben áramló víz az, ami felveszi a szerkezet által termelt hőt.

A kandallóval ki lehet egészíteni a fő fűtést, amely akár még a meglévő kazán szerepét is átveheti. Természetesen, ahhoz, hogy ez megvalósuljon, lényeges, hogy milyen modell mellett dönt. A fűtési körben keringő vízmennyiség a kandalló félkör alakú tűzterének a falában, illetve a vízteres kandalló felső felében lévő hőcserélőben melegszik fel. Ha hatékony és megbízható fűtési rendszert szeretne az újonnan épülő házába szereltetni, akkor célszerű valamilyen hőcserélős alkatrésszel ellátott berendezés mellett döntenie. A vízteres kandalló ajtaja tűzgyújtáskor nyitva van, ami egészen az égés bekövetkezéséig úgy is marad. Csak a füst kiáramlása után záródik be az ajtó!