Kosmodisk
Vásárlás

Kosmodisk a fájdalom enyhítésére

Sajnos, a felnőtt lakosság 25%-át érinti a rendszeres hátfájás napjainkban, ami a legtöbb esetben a munkavégzés formája miatt alakul ki. De van egy gerincbántalmi segédeszköz, a Kosmodisk, ami mérsékelheti a gyötrelmes fájdalmat. Ez a termék a megterhelt ízületeket és izmokat képes ellazítani, egyszerűen és biztonságosan alkalmazható. Könnyen méretre állítható, így a család kisebb és nagyobb tagjai egyaránt tudják használni.

A Kosmodisk akár 80%-al is enyhítheti a különböző tevékenységek okozta gerincfájdalmakat. Ez a kellemetlen érzés kialakulhat sokáig tartó ülés, a helytelen ágy vagy alvás, nehéz tárgyak emelése, nem megfelelő testtartás, kerti munka, de akár terhesség következtében is.

A Kosmodisk úgy segít ezen a komoly problémán, hogy stimulálja a gerinc izomszöveteit, amelyek az egész gerincoszlopot tartják. Erre szükség van, mert ha a szövetek elveszítik a rugalmasságukat vagy izomgörcsök, csomók alakulnak ki, olyankor érezzük a fájdalmat. Nagyon olcsón, csupán 2490 forintos áron vehető meg a mindentolcson.hu webáruházból.