Webáruház

Kényelmes locsolás a Hunter öntözőrendszerrel

Hunter öntözőrendszer

Bizonyára Ön is szereti, ha szép és rendezett az előkertje, illetve udvara. Azonban azt is igaz, hogy néha bizony nagy nyűgnek számít a karbantartás, a pázsit nyírása vagy éppen öntözése.

Engedje meg magának a kényelmet, és bízza az időszerű locsolást a megbízható Hunter öntözőrendszerre! Ezen készülék a lehető legmagasabb szinten, illetve minden körülmény között tökéletesen működik, ápolja a pázsit szépségét és megkímél minket a, valljuk be, néha unalmas öntözés folyamatától. Fontos tudni, hogy a nívós Hunter márkájú öntözőket nemcsak az otthonunkban használhatjuk, hanem ideális választás lehet a nagyobb parkok, esetleg hatalmas sportpályák estében is. Mondanunk sem kell, a berendezés korszerű távirányítással is működik, ezáltal pedig a legnagyobb komfortérzetet kínálja a mindenkori felhasználóknak.

Nem beszélve arról, hogy a Hunter öntőzők rendkívüli esőérzékelővel is rendelkeznek, amelyek csapadékos időjáráskor automatikusan szűntetik meg a locsolást, így a fölösleges vízpazarlásnak is elejét veszik. Tehát, gazdaságosság szempontjából is ideális választás.