Szolgáltatás

Jól szerepel az eladási listán a Marvel DVD

Keresett termék a Marvel DVD
Keresett termék a Marvel DVD

Mi a közös a következő filmekben: A galaxis őrzői, Vasember, Thor, Hulk, Amerika Kapitány és a Bosszúállók? Minden képregény rajongó azonnal felkapja a fejét, amikor ezekez a címeket hallja, de nemcsak ők, hanem a fantasztikus filmek szerelmesei is, amióta a Marvel DVD formájában is megjelent.

Eléggé elterjedt szokássá vált, hogy a képregények főhőseit megelevenítik a mozivásznon. Ami a Marvel képregény hőseit illeti, ez remekül bevált és nagy sikert, valamint a vele járó bevételt is elhozta a filmkészítőknek.

A képregény rajongók közül azonban nem mindenki nézte ilyen jó szemmel a dolgokat. Igaz, ami igaz, hogy a filmvásznon egy szereplő nem pont úgy jön vissza, mint a képregényekbe, főleg ha nem mesefilmről vagy animációról beszélünk, hanem egy jelenkori alapot akarunk ráhúzni a történetekre.

Annak ellenére viszont, hogy a képregények szerelmesei inkább maradnak az általuk preferált változatnál, addig a filmrajongók teljesen meg vannak elégedve és nagy örömmel fogadják a Marvel DVD mindenegyes darabját, valamint alig várják a folytatásokat.