játék babaház
Vásárlás

Játék babaház a pöttöm hölgyeknek

A legkisebbek birodalma mindig varázslatos és hasonló ahhoz, amit a szüleik alakítottak ki a családnak. Úgyhogy érthető, hogy a játék babaház általában hasonlít a kislány szobájához, legalábbis mindenképpen azt a kényelmet próbálja kialakítani a babáinak, mint amilyet neki az anyukája.

Minden szükséges tárggyal el van látva a vesszoparipa.hu online boltban megvásárolható játék babaház, így szerepel benne bölcső, ruhásszekrény színes polcokkal, pelenkázó asztal, szőnyegek stb. Egészségre ártalmas dolgot nem tartalmaz a készlet, tehát nyugodtan beszerezheti a gyermekének. Kedvező áron juthat hozzá, ami egy újabb ok arra, hogy mellette döntsön.

Hároméves kor felett bátran ajánlott a játék babaház, ami egyetlen kicsi lány szobájából sem hiányozhat. Amint írtuk, teljes a felszereltsége, a pici úgy alakíthatja az apró otthonát, ahogyan a képzelete diktálja. Így már egészen kicsi korában azt a tevékenységet imitálja, amit minden nő ösztönösen tesz, otthonossá, meleggé varázsolja a házat a családjának.