Szolgáltatás

Irodai és otthoni széfek

Széf

Az ékszereket és a fontos dokumentumokat az ember szereti otthonában tudni, ugyanakkor némi készpénzt is kell magánál tartani, ha nem akar minden kisebb-nagyobb kiadásnál a bankba rohanni.

Erre a legalkalmasabb eszköz a széf. Ha a betörők már bejutottak az épületbe, legelső dolguk a készpénz, ékszekerek, értékpapírok felkutatása. Kellemetlen meglepetésben lehet részük, ha ezek az értékek egy speciális eszközben vannak tárolva. A zardepo.hu webáruházban magas biztonsági szinttel ellátott széf típusokhoz juthat a vásárló.

Az irodákba szinte kötelezően jelen kell lennie egy ilyen eszköznek, hiszen a nélkülözhetetlen okmányok, üzleti könyvek, valamint a készpénz semmi esetre sem kerülhet illetéktelen kezekbe. A webáruház kínálatában fellelhető legtöbb széf típus kulcsos vagy elektronikai záras, de a kombinált zárasok is megtalálhatók. A kulcsos verziók előnye az alacsonyabb árfekvés, a számkombinációsaké pedig a kényelmesebb használat. A tűzvédelemmel ellátott változat rendkívüli biztonságot nyújt az értéktárgyaknak.