Szaunázás otthon
Webáruház

Infraszauna az egész családnak

Aki egyszer kipróbálta, az vagy megszereti egy életre, vagy soha többé nem merészkedik a közelébe. Nem mindenki bírja az infraszauna melegét, attól függetlenül, hogy több jótékony, mint káros hatása ismert.

Hogyha nem visszük túlzásba már az első perctől kezdve, akkor nem kell aggódnunk attól, hogy bármilyen negatív élményben lesz részünk, miközben az infraszauna kabinjában ülünk. A többszemélyes változat kifejezetten előnyös, ha nagy a család, mert így egyszerre többen is szentelhetünk egy kis időt ennek a remek tevékenységnek.

 Az infraszauna ma már elérhető áron szerezhető be. Természetesen ebben a kategóriában is megtalálhatóak a prémium modellek, amelyeknek az ára elég magas a különféle extrák miatt, viszont egy minőségi alapmodellben is érezhető az infrasugarak kellemes melege.

Mélyen a bőrbe hatolva fejtik ki a hatásukat, amitől percek alatt megnő a hőérzetünk az infraszaunában. Az már ízlés kérdése, hogy a Hemlock vagy cédrus változat mellett döntünk. Bizonyos felmérések szerint, a reumás tüneteket is képes enyhíteni.