polcrendszerek
Szolgáltatás

Igényre szabhatóak a polcrendszerek

Egy nagyobb üzlethelyiségnek mindenképen rendelkeznie kell raktárral, ahol folyamatos felhalmozásra kerül a sokféle termék, amiket majd az eladó részlegbe helyeznek el idővel. Természetesen ebben a térben is hasznosak a polcrendszerek, amelyek komoly funkcióval rendelkeznek. A felállításuk során kiemelt figyelmet követel a stabilitás.

Előfordul, hogy túlzásba esünk és túl magasra akarjuk kiképezni az egységeket, amelyek ezért veszítenek az egyensúlyukból. Ez főleg a szabadon álló változatok esetében komoly gond, hiszen a fal mellett elhelyezett polcrendszerek egyszerűen rögzíthetőek. A csavaros vagy esetenként csavarmentes változatok könnyen összeszerelhetőek és igény szerint bővíthetőek.

Komplett rendszereket tudunk kialakítani belőlük, így a képzelet az egyetlen, ami határt szab a polcrendszerek testre szabásának. Ismerjük meg a lehetőségeinket a salgopolc.info.hu oldalon és amennyiben elnyeri a tetszésünket az egyedi felhozatal, akkor csapjunk le a termékekre és rendeljük meg azokat minél hamarabb! Tapasztaljuk meg a gyakorlatban a polcrendszerek előnyeit!