Webáruház

Hármas hatású Aquamulti klórtabletta

Minőségi klórtabletta

Köztudott, hogy a medencék karbantartása nem kis gondot jelent. Egyrészt nagy a felelősség, másrészt viszont a víz megfelelő tisztítása néha igencsak megterhelő munka.

Könnyítse meg Ön is a saját dolgát és döntsön olyan minőségi klórtabletta mellett, amelyik gyorsan és hatékonyan gondoskodik a medence vizének tisztántartásáról. A Növénypatika Gazdabolt weboldalán elérhető széles termékkínálatban több ilyen nívós és színvonalas tabletta közül válogathat, mi azonban mindenekelőtt az Aquamultit ajánljuk kedves figyelmébe! Ez a márkás és elismert gyártó többéves tapasztalattal bír a hatékony klórtabletta területén. Multifunkcionális termékeik révén már itthon is rendkívül népszerűek.

Az Aquamulti 200 grammos tabletták 90%-os aktív klórtartalommal fertőtlenítik a vizet, nem beszélve arról, hogy hármas hatásának köszönhetően, egyaránt alkalmas a lebegő szennyeződések pelyhesítésére és az algák megtelepedésének megelőzésére is. Tehát, ha szeretné, hogy egy hatékony klórtabletta gondoskodjon a medencevíz fertőtlenítéséről és tisztításáról, akkor mindenképp az Aquamultit válassza!