hajóbérlés
Szolgáltatás

Hajóbérlés a szerelmes pillanatok jegyében

A szerelem ritka kincs! Éppen ezért, ha voltunk olyan szerencsések és rátaláltunk az igazira, érdemes évről-évre méltó módon megünnepelni a nagy napot, amikor összekötöttük az életünket. A hajóbérlés évfordulós meglepetésként egészen biztosan előre borítékolja a párunk örömét. Ne elégedjünk meg a sablonos megoldásokkal és a tömegcikkekel, hanem ajándékozzunk inkább igazi élményt a másiknak!

Mi is lehetne romantikusabb program, mint kettesben lágyan ringatózni a magyar tenger hullámain?! Laikusként talán azt gondolhatjuk, hogy a hajóbérlés megszervezése túl körülményes, idő- és pénzigényes. Az igazság viszont az, hogy nekünk csak az irányvonalat kell megadni, minden mást pedig elintéz helyettünk a T Flotta professzionális gárdája.

A hajózással és idegenforgalommal foglalkozó tapasztalt csapat nemcsak a hajók bérbeadásával, illetve a programokat megelőző oktatással örvendeztet meg minket, de igény szerint a rendezvényszervezésben is kiveszi a részét. A hajóbérlés így válik tökéletes és feledhetetlen évfordulós ajándékká.