Egészség

Hajbeültetési módszerek

A Sikos Hajbeültetés Klinikán a legújabb, legmodernebb módszerekkel és eszközökkel végzik a hajbeültetési beavatkozásokat. A Sikos Klinikán alkalmazott módszerek segítségével már nagyon sok páciens nyerte vissza természetes hajsűrűségét. A Sikos Hajbeültetés Klinikán mindíg az adott páciens számára legmegfelelőbb, korszerű, gépi (és adott esetben kézi) FUE hajbeültetési technika (valamint szükség szerint FUT hajbeültetési technika) alkalmazásával végzik a hajátültetéseket. A Sikos Klinikán adott esetben akár napi kb. 1200-3000 graft hajtüsző egységet is át tudnak ültetni kb. 5-7 műtéti óra alatt.

A FUE módszerrel átültetésre kerülő hajtüsző egységek a későbbiekben nem hullnak ki, tehát nem kell attól tartania a páciensnek, hogy a beültetés után újra elkezd ritkulni a haja.

A műtétet végző szakorvos precíz munkájának köszönhetően a hajpótlás olyan természetes hatású lesz, hogy egyáltalán nem látszik majd, hogy a páciens hajátültetésen esett át. A haj iránya, dőlésszöge, a hajvonal kialakítása teljes mértékben megegyezik az eredeti hajéval.

A nők esetében a FUT technika alkalmazása révén az adóhelyről hajnyírás nélkül nyerik ki az átültetendő hajtüsző egységeket. Egy magasan képzett szakorvos, a megfelelő technikai háttérrel mindkét módszer alkalmazásával, azonos eredményt tud elérni.

Amennyiben érdekli a hajbeültetés, és az azzal kapcsolatos újdonságok, tapasztalatok, akkor kattintson a hajbeültetés blog linkre az oldalon, és tájékozódjon a dr. Sikos Géza által szerkesztett bejegyzések között.