Egyesült Arab Emírségek
Utazás

Gyönyörű hely az Egyesült Arab Emírségek

Van egy állam, az arab öböl legkülönlegesebb országa, amelyik 1971-ben 7 emírség egyesülésével jött létre, amit az ellentétek országaként is említenek, köszönhetően a tradicionális arab kultúra és a modern építészet együttes jelenlétének. Ez nem más, mint az Egyesült Arab Emírségek, amit feltétlenül látogasson meg, ha lehetősége van erre!

A Morea Exkluzív utazási iroda rendkívül precízen és szakszerűen szervezi meg az utat, tehát érdemes felkeresnie. Egy hosszú hétvégi kikapcsolódásra és tengerparti nyaralásra egyaránt ideális választás, hiszen közvetlen repülőjárattal, 5-6 óra alatt Magyarországról is elérhető az Egyesült Arab Emírségek.

Az ország 80%-át foglalja magába az Abu Dzabi Emírség, itt található az ország fővárosa is, az azonos nevű Abu Dzabi. Ez a város egy szigetre épült, a szárazfölddel szigetek kötik össze. Az ország gazdasági és kulturális központja, a turisták főleg egynapos kirándulásokra érkeznek ide, pedig ennél jóval több programot kínál. Felejthetetlen élményt nyújt az Egyesült Arab Emírségek, amit kár lenne kihagyni!