fonyódi szállás
Szolgáltatás

Fonyódi szállás a változatos igényekhez tervezve

Ez egy gyönyörű tóparti város Magyarországon, ahol a turisták előszeretettel foglalnak olcsó nyaralókat és apartmanokat a Balatonnál. A város területe 53 négyzetkilométer, lakossága megközelítőleg 4800 fő. Számos turisztikai látványossággal és gyönyörű tájjal rendelkezik, amelyek miatt sok turista úgy érzi, mintha a paradicsomban járna.

A kilátás gyönyörű és még a legtapasztaltabb turistáknak is eláll a lélegzete. Ideális fonyódi szállás a kényelmesen berendezett és megfizethető árú Sunset Resort Apartmanház, ahol nemcsak pihenni és kikapcsolódni lehet egy mozgalmas nap után, hanem számos kirándulást is tervezhet a városban és környékén.

A város híres a nyüzsgő strandjairól, amelyek tökéletesek mind a lustálkodás szerelmeseinek, mind az aktív pihenést kedvelőknek. A belvárosban számos étterem található, ahol a tipikus magyar konyha mellett, más konyhák ételeit is felszolgálják. Amint az látható, minden fonyódi szállás vendégének van valami, a strandon való lustálkodástól kezdve, az aktív pihenésen át a város felfedezéséig.