Webáruház

Fémes hatású karkötő

A karkötő elegáns ékszer
A karkötő elegáns ékszer

Az öltözködési divatban mindennél fontosabb, hogy megteremtsék a harmóniát a megjelenéssel vagy valamilyen hatást váltsanak ki abban, aki látja azt. Emiatt még az is nagyon fontos, hogy milyen karkötő kerül az illető karjára. Napjainkban hódító útjára kelt ismét a szimpla vonalakat követő, egyszínű vagy néhány geometriai formával feldobott stílus.

Ehhez viszont feltétlenül szükség van egy-egy olyan nyakláncra, karkötőre és fülbevalóra, ami valódi izgalommal tölti el az összeállítást. Egyre divatosabbá váltak ezért inkább a fémes hatású nyakláncok és karkötők, mivel azok szinte bármilyen színű ruha mellé felvehetőek.

Ugyanakkor megszűntek azok a kimondatlan szabályok és kötöttségek, hogy ezüstszínű karkötő mellé nem illik a bronzos nyaklánc. Sőt, olykor többféle fémes fényű karkötő is felkerül a nők karjára, mégsem látszik ízléstelennek az összeállítás. Az öltözködésben ezt a fajta szabadságot a nők hétköznapi viseletében is meg lehet figyelni. Egyre bátrabban választanak maguknak kiegészítőket és a látványos karkötő sem hiányzik az ékszertárból.