Szolgáltatás

Fedje el a festési hibákat konnektor falmatricával!

Konnektor falmatrica
Konnektor falmatrica

Észrevette, hogy a konnektor fölött nem sikerült lefesteni a fal minden egyes milliméterét? Ha a lakás festését a saját kezünkbe vesszük, előfordulhat, hogy nem végzünk annyira alapos munkát, mint egy szakember. A konnektor falmatrica remekül elfedi a hasonló hibákat. Ez a levonó kifejezetten a csatlakozó felé lett tervezve.

Egyrészt a pontatlanság miatt lett kifejlesztve, de természetesen a fő szerepe az, hogy dekoráljon, és hogy feldobja az otthont. A Katicamatrica weboldalon számos konnektor falmatrica közül áll lehetőségünkben választani. Az egyik ilyen dekorációs elem egy alvó cicát ábrázol, a design pedig szándékosan van úgy kifejlesztve, hogy a szunnyadó macsek teste körülölelje a dugót.

Ha fiúsabb stílusra vágyunk, a weblapon felfedezhetünk robotos, pandás, esetleg majmos matricát is. A felnőttekre is gondoltak, ugyanis szőlőkacsos, reneszánsz, sőt antik stílusú is vásárolható. Ezek a levonók konnektor falmatricaként is megállják a helyüket, szortírozgassuk őket bátran, hisz a szállításuk díjmentes!