Szolgáltatás

Ezer új munkahellyel bővített a magyarországi Hankook!

Vásároljunk Hankook gumikat!
Vásároljunk Hankook gumikat!

A gumiabroncs fontos alkatrésze a gépjárműveknek, hiszen kapcsolatot teremt az úttest és az autó között. Ezért fontos, hogy olyan abroncsot válasszunk, amelyik megbízható teljesítményt nyújt, stabilan tartja a járműt és könnyű vezethetőséget biztosít.

A Hankook termékek megfelelnek ezen kritériumoknak, ugyanakkor rendelkeznek egy további előnnyel is. Hazánkban is van ilyen gyár, így a magyar gazdaság növekedéséhez is hozzájárulnak.

Munkahelyeket teremtenek, ezért megéri támogatni azzal, hogy ezen termékeket használjuk. Persze az sem elhanyagolható, hogy olcsón hozzá lehet jutni a jó minőségű gumiabroncsokhoz. Mivel nem a világ másik feléről nem kell szállítani a hazai szaküzletekben a gumikat, így megspórolják a szállítási költséget, ezért alacsonyabb árakon kínálhatják azokat.

Az elmúlt időszakban is ezer új munkahelyet teremtettek és várható további fejlesztés is, ha igény van a termékekre. A Hankook gumiabroncsok az internetes áruházak polcain is megtalálhatóak, így akár otthonról is elintézhetjük a vásárlást.