bőr kulcstartó
Vásárlás

Esztétikus kinézetű bőr kulcstartó

Bizonytalan és veszélyes világunkban már mindent zárunk, amit lehet, így a kulcsaink száma is egyre csak növekszik, ezért kell egy kulcstartó mindenkinek. A legtöbben még ma is fémkarikán hordják ezeket, viszont lényegesen elegánsabb a bőr kulcstartó. Emellett fontos, hogy az élettartama nem években, hanem egyenesen évtizedekben mérendő, aminek titka az alapanyagban rejlik.

Prémiumminőségű, kézzel megmunkált bőr kulcstartó szerezhető be a joborwebshop.hu üzletből, finom, illatos, kellően stramm és strapabíró darabok. Karakteres a kisugárzása, a megjelenése, így az elegancia hívei éppen úgy kedvelik, mint a sportos, laza stílus képviselői.

Kimondottan esztétikus, nőknek és férfiaknak egyaránt kitűnő választás a termékpalettán helyet foglaló Giorgio Carelli Basic nagyméretű, szürke bőr kulcstartó, ami valódi marhabőrből készült, textil béléssel. Mivel cipzárral zárható, így a kulcsok nem okoznak gondot a táskában. Nemcsak kulcsok, hanem rövidebb tollak, aprópénz, bankkártyák, összehajtott papírpénz, kisebb tárgyak, iratok is elférnek a bőr kulcstartó belsejében.