Szolgáltatás

Energetikai tanúsítvány olcsón, megbízható cég által

Energetikai tanúsítvány olcsón

A lakás zöldkártyaként leginkább elhíresült dokumentum segít abban, hogy az ingatlanok egyre energiatakarékosabb tulajdonságokkal rendelkezzenek, amely által a környezetvédelem is elősegíthető.

Az energetikai tanúsítvány olcsón kivitelezhető megbízható cég által, ráadásul mindezek mellett, még gyorsan is kiállítják a bizonylatot, igény esetén egyetlen nap alatt. Az energia-tanusitvany.eu weboldalon máris utánanézhet a szükséges információknak vagy már kapcsolatba is léphet a céggel egyetlen telefonhívás által.

Ezt követően felveszik az adatait, mint a név, cím, tanúsítandó ingatlan pontos címe és a határidőt is Ön szabhatja meg. Miután a cég feldolgozza az adatokat, ez mindössze 15-30 perc, utána jelentkeznek, hogy a felmérés időpontját is megbeszéljék. Ha az is megtörtént, akkor már csak arra kell várni, hogy az energiatanúsítványt kiállítsák és az Országos Építésügyi Nyilvántartás hitelesítse azt. Az energetikai tanúsítvány olcsón, gyorsan és természetesen garantált módszerekkel ilyen könnyen megszerezhető.