Szolgáltatás

Emelőgép vizsga gyakorlatban történik

Emelőgép vizsga
Emelőgép vizsga

Elképzelhető, hogy Ön kiegészítő végzettséget szeretne szerezni a Transzport Stúdium segítségével. Szerencsére ennek semmilyen akadálya sincs, hiszen folyamatosan indulnak az oktatóhelyen a tanfolyamok, amelyeknek a segítségével kiegészítő jellegű emelőgép vizsga letehető. Ez a teszt csupán gyakorlati, ezért nem kell hosszú ideig készülni rá,

azonban a végzettség megszerzésével komoly előnyök járnak. A végzettek nagyobb eséllyel tudnak a szakmájukban elhelyezkedni, valamint a motivációjuk is nagyobb lehet a munkavállalásra. Elképzelhető, hogy az éppen dolgozó emberek az emelőgép vizsgának köszönhetően fizetésemelést vagy előléptetést kapnak.

A teszt megírása jó alapot teremthet a következő képzettségek megszerzéséhez, ami hosszútávon nagyon hasznos lehet a munkaerőpiac esélyekkel kapcsolatosan.

Végezetül azt még mindenképpen szeretnénk hozzátenni, hogy az emelőgép vizsga letétele nem jogosít fel a targoncák vezetésére, mivel azt egy külön kurzuson lehet megtanulni. A tanfolyamra való jelentkezéskor ezért pontosan kell bejelölni, hogy mire szeretne jelentkezni.