szupinált gyerekcipő
Webáruház

Élvezze ki a szupinált gyerekcipő előnyeit!

szupinált gyerekcipő
Szupinált gyerekcipő

A gyerekek helyes fizikai fejlődése minden szülő szemében elsődleges szempont. Hiszen nem hiába született meg az a mondás, hogy mindegy milyen, csak egészséges legyen. Az első hónapokat minden anya módfelett élvezi, odafigyel a gyerek legapróbb rezdüléseire. Térjen ki a figyelme az öltözékre is!

A 15-19-es méretek az első év cipőcskéi és már ekkor oda kell figyelni arra, hogy a lábfej egészséges fejlődését szolgálják. A szupinált gyerekcipő kategorikusan ezt a célt szolgálja és különösen fontos az első lépések megtételében. A szupinált gyerekcipő lehetővé teszi, hogy a kicsik lába megfelelő helyezkedést kapjanak, hogy a talpra arányosan nehezedjen a mintegy 9-12 kg testsúlya.

Mivel a babák lába ilyenkor még gyenge, a megerősödését mindenképp támogatni kell. A helyes testtartás elsajátítása és az ízületek tehermentesítése a későbbiekben is fontos. Ezért 2 éves kor felett is kimondottan javasolt a szupinált gyerekcipő beszerzése, használata. A legszebb modellek most webáruházunkban is megtalálhatóak, abszolút vonzó áron.