beton lábazati elem
Webáruház

Előre gyártott beton lábazati elem

A háztulajdonosok, biztosítva a saját területük védelmét, körülötte zárószerkezeteket, kerítéseket telepítenek. Ezek alapja az egyes szakaszok rögzítésére szolgáló beton lábazati elem, amelyeket a keritesrendszerek.hu webáruházból készen is megvásárolhatnak. Ezáltal jelentős pénzügyi forrásokat spórolhatnak meg és megbízható alapot teremtenek a térelválasztóknak, így teljes mértékben összhangban lesznek a tervezett konstrukcióval. A beton lábazati elemek számos előnnyel rendelkeznek.

A tartók különféle anyagokból készülnek, de a leggyakoribb a beton. Ez sok szempontból jobb, mint a vas, a tégla vagy a fa. A nagy szilárdságuk miatt, a kerítés megbízható és tartós lesz. A belőle készült tartószerkezetek megbízhatóan védik a magánterületeket, az állami intézményeket és a vállalkozásokat az illetéktelen behatolóktól. Tekintettel a betontermékek magas teljesítménybeli jellemzőire és a kérdés pénzügyi oldalára, határozottan tanácsos beton lábazati elemeket választani a kerítéshez, amelyek évtizedekig szolgálnak majd.

Fémből készült kapuk széles választékban

A modern építkezési piac szinte nap mint nap új anyagokat, textúrákat és mintákat kínál az ügyfeleknek. De a megjelenésüktől függetlenül, a kapuk koncepciója az évek során nem megy át jelentős változásokon. Ezért fontos még a munka megkezdése előtt dönteni a kialakításról és az anyag típusáról. Ha egy objektumot nagy gyakorisággal kívánnak üzemeltetni, akkor ajánlott a fémváltozatok közül választani. A kerítésrendszer ezen elemeit teljesen automatizált gyártósoron készítik, ami biztosítja a prémiumminőségű kapukat.

Az első szakasz a leendő bejárat keretének megalkotása. A keret profilozott lemezekből készül, amihez burkolatként bármilyen anyag használható. A bejáratok kitöltésére hálós 3D paneleket használnak. Ezeknek a termékeknek az egyik előnye, hogy bármilyen dizájnra, színre és konfigurációra, illetve egyedi megoldás kidolgozására lehetőség van, az ügyfél igényei szerint. A prémiumminőségű horganyzott kapuk a gyártás után számos minőségellenőrzésen és teszten esnek át.