Webáruház

Egyszerű vonalú dohányzóasztal

Praktikus dohányzóasztal
Praktikus dohányzóasztal

Annak ellenére, hogy ma már rohamosan csökken a dohányosok száma, az erre a névre keresztelt bútordarab népszerűsége továbbra is töretlen. Ugyanis, elsősorban a nappaliban praktikus darab a dohányzóasztal, ami természetesen sok tevékenységhez használható.

Bútor webáruházunkban a dohányzóasztal leggyakrabban külön rendelhető, hiszen nem minden vásárláskor van rá szükség. Ma már nem ritka, hogy a bútorokat darabonként vásárolják meg az emberek.

Bútorcsere esetén persze több mindent rendelnek, de előfordul az is, hogy csak a garnitúra egy vagy csak néhány darabja lesz megújítva. Fontos, hogy ilyen esetben az új és a régi bútorok stílusa megegyező vagy legalább összeegyeztethető legyen. Ezért vásárolható a dohányzóasztal többféle típusban és színben.

A mai bútorok általában a skandináv stílust követik, amelyek egyszerű, letisztult formái másfajta darabokkal is jól illeszthetőek. Egy asztal mellett, megtalálhatóak a hozzátartozó bútorcsalád többi elemei is. Akár szeretne valaki vásárolni, akár nem, jó tudni, hogy milyen lehetőségek vannak.