Egészség

Egyszerű, gyors fogyás és májtisztítás

Regenor

Az emberek nagy része egyáltalán nem foglalkozik az egészségével egészen addig, amíg az valamilyen oknál fogva meg nem romlik. Ilyenkor aztán rohanunk a dokihoz, hogy adjon valamilyen tablettát, de ez nem éppen így működik. Az évek során felhalmozódott salakanyagokat érdemes minél előbb eltávolítani, hiszen a legtöbb problémát ezek okozzák. A fogyás és májtisztítás a Regenor segítségével ezért lehetséges egyszerűen.

El sem tudjuk képzelni, hogy a nem megfelelő táplálkozás során mennyi lerakódott anyag halmozódik fel szervezetünkben. Ha ezeket képesek vagyunk kipucolni, akkor már egyből érezhető a súlycsökkenés, valamint a közérzet javulása. A rendszeres Regenor kúra szinte teljesen megszabadít a salaktól.

A májtisztítás elvégeztével aztán jelentős fogyás is történik, ugyanis a szervezet egyből jobban meg tud birkózni az elfogyasztott élelmiszerek feldolgozásával, ami során aktívabbá válik az anyagcsere. A Regenor nem más, mint egy hosszú láncú tejfehérje-kivonat, aminek előnye, hogy tartalmazza mind a 20 aminosavat, ami fokozza a belső elválasztású mirigyek működését.