dyson ventilátor
Webáruház

Dyson ventilátor hűtő és fűtő funkcióval

A meleg legyőzésére különböző módok állnak a rendelkezésünkre. A Dyson ventilátor akár új technológiának is nevezhető, ami sokkal többet nyújt a hagyományos megoldásoknál. Első ránézésre is azonnal észre fogjuk venni a különbséget.

A különleges forma minden vendég előtt magára fogja vonni a figyelmet, ha pedig üzembe helyezzük, akkor az álluk is leesik. Az első furcsaság, amit tapasztalunk, az a légkeverő lapát nélküli levegőáramlás. A legtöbben megszoktuk, hogy a nyári melegbe beletartozik a háttérben zümmögő ventilátor, viszont itt nem is fogjuk hallani, hogy be van kapcsolva. Az úgynevezett AirMultiplayer technológia többszörösére felerősíti a szellőt anélkül, hogy különösebb hangot adna ki.

Ha pedig ez nem lenne elég, akkor olyan modell is létezik, ami képes hűtő és fűtő funkciót is ellátni! Mit jelent ez? Azt, hogy a Dyson ventilátor télen ugyanúgy használható, mint nyáron. Ráadásul könnyedén fogjuk tudni felmelegíteni az egész szobát és ehhez csak a pár kilós eszközre lesz szükségünk.