bevásárlókosár
Vásárlás

Döntsön a strapabíró bevásárlókosár mellett!

Kosárral a karunkon elindulni vásárolni, elsősorban nem retró vagy rusztikus, hanem nagyon praktikus. Az erős bevásárlókosár ugyanis ezerszer jobb, mint a mindenféle anyagú szatyrok, amelyekben állandóak felborulnak a termékek, kifolyik ez-az, arról pedig nem is beszélve, hogy nagy az esély, miszerint a legváratlanabb pillanatban elszakadjanak.

Az ember megjelenésén természetesen vásárlás közben sem eshet csorba. A taskagaleria.hu webshopban minden bevásárlókosár nagyon egyedi mintájú és modern, akár még divatos kiegészítőnek sem utolsó. A legfontosabb tulajdonságai persze nem a külső jegyekben rejlenek. A webáruház bevásárlókosár modelljeinek stabil alumíniumváza és tépésálló poliészter anyaga nagy terhelhetőséget tesz lehetővé.

A kosár alig 1 kg, de elbír akár 15 kg is. Belül cipzáras zsebekkel rendelkezik, amiben pénztárca és egyéb apróságok helyet kaphatnak. Puha párnázott fogója akkor is kényelmes, ha nagyobb súlyt kell vinni benne. Az erős textil része az alumíniumvázról levehető a tépőzárnak köszönhetően és így egyszerűen tisztítható.