Hiteles cégkivonat
Szolgáltatás

Cégkivonat igénylés gyorsan és egyszerűen

Szerencsére most már majdnem mindent meg lehet oldani az interneten keresztül. Nem kell mindenhová személyesen menni, hogyha szeretnénk beszerezni néhány céggel kapcsolatos dokumentumot, ami például egy pályázathoz szükséges.

Bár nincs mindenki tisztában azzal, hogy milyen nagyszerű lehetőségek állnak a rendelkezésére, mivel sokan az ingyenes letöltést választják és ez nem mindig jár kielégítő végeredménnyel a cégadatok kapcsán. A cégkivonat igénylés lehetséges a nap bármelyik órájában.

A kereséshez és a letöltéshez még regisztrálni sem kell, mivel így még gördülékenyebbnek számít a cégkivonat igénylés menete.

Hogyha nem elektronikus úton, hanem papírformába van szükségünk az adott dokumentumokra, akkor a cégkivonat igénylést követően már másnap kézhez kaphatjuk ezeket, mivel elsőbbségi küldeményként fognak megérkezni. Az átvételt követően, az adatok 30 napon keresztül használhatóak fel. Egyszerre akár több cégkivonat igénylésre is van lehetőség, csupán a weboldalon található lépések szerint kell eljárni.