Szolgáltatás

Budapest Stuttgart járatok: információk

Budapest Stuttgart
Budapest Stuttgart

Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy aki kirándulni szeretne, az nemcsak az országon belül tud buszt bérelni. Amennyiben szeretne igénybe venni egy Budapest Stuttgart buszt a cégünk által, nem kell mást tennie, mint szétnézni az oldalunkon és részletesebben informálódni mindenről.

A mi szolgáltatásunk garantálja az utasok kényelmét, és a hosszú órák sokkal hamarabb fognak eltelni a mi járműveinken. Ami az árainkat illeti, még senki nem panaszkodott rájuk, hiszen célunk az, hogy minél több embernek tegyük lehetővé a külföldre való eljutást.

Ami csak a csomagszállítást illeti, háztól házig elvállaljuk a különböző csomagok kézbesítését is, hiszen jól tudjuk, mekkora segítséget jelent ez azoknak, akik küldeni szeretnének valamit a külföldön élő szeretteiknek és családtagjaiknak. Nemcsak Budapest Stuttgart útvonalon közlekedünk, hanem a következő városokon is áthaladunk: Veszprém – Székesfehérvár – Budapest – Győr – Bécs – Linz -Salzburg – München – Ulm – Stuttgart – Karlsruhe – Mannheim – Frankfurt.