Webáruház

Biztonságos és stabil alu létra

Alu létrák széles választéka

Sokszor adódhat olyan alkalom, amikor egy magasan elhelyezkedő pontot kell elérnünk. Az alu létra nagy segítségünkre lesz ebben. Megbízható és stabil, a nagy teherbírásának köszönhetően, ezért biztonságosan dolgozhatunk rajta.

A házkörüli munkák során, elég sokszor szükség lehet egy alu létrára, például az eresz javításakor. A barkacsland.hu kínálatának köszönhetően, többféle modell közül válogathatunk.

A kétágú típus kis helyen elfér, ezért egyszerűen tárolható. A Krause élen jár az ilyen termékek gyártása terén. A megbízhatóság mellett, elsődleges szempont a biztonság. Minden modell csúszásgátló gumitalpakkal van ellátva, amik jól tapadnak, még a nedves felületeken is.

Egyszerűen hordozható, mivel az anyaga miatt alacsony súllyal rendelkezik. Vásárlás előtt érdemes pontosan átnézni a létra paramétereit, mert csak ebben az esetben választhatjuk ki a megfelelő modellt. A praktikus kialakítás szintén fontos szempont volt az alu létrák tervezésekor, amire nagy figyelmet fordítottak a tervezők.