mágnestáblák
Webáruház

Bemutatókhoz használt mágnestáblák

mágnestáblák
Mágnestáblák

A whiteboard nemcsak oktatási célra alkalmas, ugyanis előszeretettel használják irodákban, bemutatótermekben is. A dizájnos mágnestáblák a hagyományos feketével ellentétben, sokkal könnyebben használhatóak és környezetbarát tulajdonságaiknak köszönhetően, hamar elterjedtek a cégek, iskolák körében.

Nincs többé mérgező krétapor! A letörölhető filccel bármi felskiccelhető rá, a szivacsot pedig nem kell benedvesíteni, mivel szárazon alkalmazható. A mágnestáblák méretei változók, így Ön is olyat vásárolhat, amilyenre éppen szüksége van. Ha elegendő egy 60×90 cm változat, akkor máris megrendelheti. Az állványokkal együtt kapható modellek azonban jóval nagyobbak. Az átbillenthető típusok duplán jók, hiszen mindkét oldalukra lehet jegyzetelni. A legtöbbjüknek alul van egy polc is, erre kerülhetnek rá a tollak, szivacsok, mágnesek.

Az iskolai tevékenységeknél alkalmazott mágnestáblák mellé, mosolygós vagy különféle alakzatú mágnesek is vásárolhatóak. A mágnesesség miatt, más elemek is felrögzíthetőek. Minden terméknél részletes leírás található, ezek segítenek Önnek meghozni a döntést, hogy melyiket is válassza.