UAZ gumi
Webáruház

Az UAZ gumi mindent kibír

Az orosz terepjárók híresek arról, hogy képesek a legdurvább tereppel is megbirkózni. Számos videót láthattunk már arról, ahogyan egy orosz teherautó átgázol egy gyorsfolyású folyón, minden nehézség nélkül.

Rendkívül szívós és masszív szerkezetek, amelyek között előkelő helyett foglal el az UAZ. Az UAZ gumi sem maradhatott ki a tutigumi.hu kínálatából. Természetesen ezeket az abroncsokat más típusokra is fel lehet szerelni. Az UAZ gumi a legdurvább terepviszonyokhoz lett tervezve.

Az ilyen abroncsokkal felszerelt járművekkel bátran bemerészkedhetünk a legsűrűbb erdőbe, de felkapaszkodhatunk a meredek hegyi utakon is. Egy nagyobb sártengeren is átgázolhatunk anélkül, hogy leragadnánk.

Az éles, kiálló sziklák gyakran felszakítják az abroncsok oldalfalát. Az UAZ gumi viszont speciális megerősítéssel van ellátva, ezért minimális annak az esélye, hogy bármilyen tereptárgy kárt tesz benne haladás közben. Nem az aszfaltra lett tervezve, ezért azon nem teljesít túl jól. Azoknak ajánlott, akik gyakran járnak kemény terepen.