L alakú kanapé
Vásárlás

Az L alakú kanapé előnyeiről röviden

A divat örökké változó, hömpölygő sodrában vannak bizonyos elemek, amelyek olyannyira megvetették a lábukat a trendek világában, hogy szinte elképzelhetetlen az elegancia azok nélkül. Tipikus példa erre a bőr. A bőr, mint anyag, nemcsak a ruhatervezésben, de a lakberendezésben is kedvelt egység. A Ricadi moduláris L alakú kanapé bőrből készült változata elképesztő kisugárzással rendelkezik, úgy simulva a lakásunk dizájnjába, hogy már-már elgondolkodunk, miért nem ejtettük meg jóval korábban a vásárlást.

Az L alakú kanapé amellett, hogy a szemnek is mutatós, a magas színvonalú kivitelezésének és a bravúros formatervezésének köszönhetően, a praktikusság és a strapabíróság oltárán is áldoz. A kanapét egyébként személyre is szabhatjuk, már ami annak a külső jegyeit, illetve a lehetséges tartozékait és a kiegészítőit illeti. Ennek a kétségtelenül különleges modellnek többféle lábtípusa is van, a fekete, illetve a króm verzió. Az L alakú kanapé kényelmére sem lehet senkinek panasza, ugyanis a komfortos háttámlájának és a párnáinak hála, szinte ki sem akarunk szállni ebből a puha, elegáns fészekből.

Stílusos, meghitt hangulatú függőlámpa étkezőbe

A lakberendezés roppant izgalmas világában elmerülve azt tapasztalhatjuk, hogy a világítás kérdését sem kerülhetjük ki, ha az örök elegancia függvényében kívánjuk az otthonunk kisugárzását kialakítani. A függőlámpa étkezőbe fénnyel tölti be a teret, ráadásul mindezt stílusosan. Miért van oly fontos szerepe a fénynek, illetve a világításért felelős egységeknek az otthonunkban?

Nos, az nem titok, hogy a rendezett, esztétikus környezet jó hatással van a lelkiállapotunkra. Abban a szobában, ahol a tér valóságos fényárban úszik, a légies kisugárzásnak köszönhetően, a közérzetünk is jobb. A fény meghitté teszi a lakást, igazi otthonná, hívogató kuckóvá avanzsálva a szobákat, olyan hellyé, ahová jólesik a nap végén megtérni. A függőlámpa étkezőbe tökéletesen hozza a kötelező elvárásokat, ráadásul a szépségével és a bájával mindenkit levesz a lábáról.