Szolgáltatás

Az építési CSOK jár a gyermekes családoknak

Építési CSOK
Építési CSOK

Mindenki azt szeretné, ha önerőből sikerülne elérni, hogy megfelelő környezetet teremtsen a családjának, de ha erre nincs lehetőség, akkor mindenképpen érdemes utánanézni a lehetséges kedvezményeknek, hiszen ez nem adomány vagy alamizsna, hanem támogatás az állam részéről, amire a családosok jogosultak.

Példának okáért, az építési CSOK óriási segítséget jelent az ingatlanépítésben, illetve a vásárlásban. A meglevő, illetve vállalt gyermekek számától függően, illetve a lakás, ház minimum méreteinek függvényében, különböző nem visszatérítendő összegeket igényelhetünk, amelyek mindenképpen előre lendíthetik az otthonteremtés folyamatát.

Mielőtt lakásvásárlásba vagy házépítésbe kezdene, érdemes utánanézni, hogy milyen feltételek mellett lehet igénybe venni az építési CSOK támogatást és csak ez alapján dönteni a továbbiakról. A jelzalog.com weboldalon minden részletet megtudhat és egy online kalkulátor segítségével azt is kiszámíthatja, hogy milyen összeget vehet igénybe. Ha pedig valami nem tiszta, vagy az eredmény nem kielégítő, akkor profi segítséget is kérhet az építési CSOK rögös útján való eligazodásban.