Szolgáltatás

Az energetikai tanúsítvány ára rendkívül kedvező

Költségkímélő az energetikai tanúsítvány ára
Költségkímélő az energetikai tanúsítvány ára

Egy ház, lakás minőségét nemcsak a külső szépség határozza meg, hanem az energiafogyasztás mértéke és szintje is. Ezt, hogy követni lehessen, szükséges megrendelni és kiállítani egy energetikai tanúsítványt.

Nem kell megijedni, mivel az energetikai tanúsítvány ára kifejezetten alacsony a http://e-tanusitas.eu oldalon, ha pedig mégsem lenne megelégedve a kedves vásárló az elkészült termékkel, akkor kérdés nélkül visszakapja a pénzét.

Mivel az okirat egy hivatalos példányban készül el, így ajánlott, ha a lakás első számú tulajdonos birtokában van, vigyázzon rá. Az energetikai tanúsítvány ára csupán egyszeri alkalom, ami 10 évig érvényes.

Egy esetben képez kivételt, mégpedig akkor, ha az adott ingatlanban nagy változás, vagyis korszerűsítési történik, mint például új fűtésrendszer cseréje vagy más nyílászárók felszerelése. Minden renoválási folyamat egy előrelépést jelent a lakás besorolási szintjén, ami egyben növeli a lakás piaci értékét is, így gyorsabban eladásra kerül az ingatlanpiacon.