elf motorolaj
Webáruház

Az Elf motorolaj benzines és dízel autókhoz is tökéletes

Aki egy jól felszerelt kenőanyagokat árusító üzletet keres, annak a Hungarolube a nyerő választás. A kiváló ár-érték arányú termékek közül kiemelendő az Elf motorolaj és a gyártó egyéb produktumai, hiszen prémiumkategóriás autókhoz is ajánlatos.

Amennyiben manuális sebességváltókhoz és differenciálművekhez van szükség kifogástalan hajtóműolajra, akkor a Traself NFJ 75W80 szintetikus folyadék a befutó, azonban, ha kizárólag a gépkocsihoz kell tökéletes kenés, akkor az Evolution 700 STI 10W-40 jelzésű Elf motorolaj a kézenfekvő választás. Legyen szó városi, helyközi vagy autópályás igénybevételről, ez a kenőolaj a nehéz körülmények között is kiállja a próbát.

A szóban forgó árucikk egyaránt tölthető benzines illetve dízel járgányokba. Ötliteres kiszerelése mindegyik személygépjármű esetében elegendő mennyiségnek számít. Az Elf motorolaj egészen biztosan nem fog csalódást okozni egyetlen sofőrnek sem, mivel valóban intenzív autóhasználat mellett is duruzsolni fog a motor, a dugattyúk pedig csendben végzik a feladatukat.