Avaya vezetékes telefon
Vásárlás

Az Avaya vezetékes telefon menüi

Részletes használati útmutató tartozik minden Avaya típushoz. A készüléktől függően, lehetnek eltérések az Avaya vezetékes telefon különböző modelljei között. A leírások pontosan részletezik a működési folyamatokat, hogy melyik gomb mire való. A legtöbb funkció ismert a klasszikus telefonhasználat alapján, de számos újítás is megtalálható.

Az Avaya vezetékes telefon központi- és rendszerkészülékek együtt alkotnak praktikusan használható telefonrendszert. A használat kezdetén akadhatnak kérdések, de munkatársaink készségesen állnak a vásárlóink rendelkezésére. Az Avaya vezetékes telefon beszerelésekor mindent pontosan elmondunk a megrendelőknek, de a szükség esetén a későbbiekben is rendelkezésükre állunk.

Általában a sok új információban nehezen ismerik ki magukat az új felhasználók, ezért néhány kérdés mindig akad utólag is. Elsőre bonyolultnak tűnhet a kezelés, de ez hamar megoldódik. Azt szoktuk javasolni, hogy először az ismert funkciókat használják, az újakat, pedig majd fokozatosan tanulják meg.