amigurumi fonal
Webáruház

Az amigurumi fonal tartja a formáját

Kedves, vicces vagy szívhez szóló horgolt, kötött figurákat alkothatunk meg a megfelelő fonal használatának segítségével. Nagyjából 10 esztendővel ezelőtt tört a csúcsra az amigurumi fonal alkotásához ideális technika, a kézimunkázók legnagyobb örömére.

Ma már közkedvelt ez az alapanyag, ami nem is csoda, hiszen varázslatos darabok készülhetnek belőle. Ha Ön is valami gyönyörűt tervez megalkotni, de eddig nem tudta, hogy hol kapható amigurumi fonal, most megtalálta! A nordfonal.hu webshop nagyon szép színekben bocsájtja ezt az anyagot a vásárlók rendelkezésére. Rendkívüli tulajdonsága továbbá, hogy az amigurumi fonal tökéletesen ellenáll a penésznek és a dohos szagoknak. Jobban tartja a formáját és kevésbé megy össze, mint a hagyományos pamut.

Jó választás ez, bármilyen ruhadarab előállításához. Ügyes kezű hölgyek egy kis fantáziával különleges példányokat képesek kreálni belőle. Az amigurumi fonal igazán megfizethető áron kerül forgalmazásra ebben az online üzletben. Keresse fel és válassza ki az Ön szerint legszebbet!