Webáruház

Akciósan megvásárolható gyerekülés

A gyerekülés kihagyhatatlan
A gyerekülés kihagyhatatlan

A szülők felelőssége, hogy a gyermekük minden pillanatban biztonságban legyenek, boldogan és egészségesen nőjenek fel. Utazás közben ez a kényelmes gyerekülés biztonságot nyújt a kicsi számára, ami egyébként nélkülözhetetlen.

Amúgy a törvény is előírja, hogy gyerekülés nélkül tilos a kicsiket szállítani. A Gyerekülés Szakáruház polcain rengeteg gyerekülés megtalálható, tehát aki ilyen terméket szeretne vásárolni, bátran látogassa meg, mert itt biztosan megtalálja a megfelelő modellt. Akciók is mindig vannak, amelyeket érdemes kihasználni, hiszen ilyen módon elég sok pénzt meg lehet spórolni.

Az akciós termékek közül megemlítjük például a Storchenmühle Starlight SP Pink Flower modellt, ami ergonomikus formájával gondoskodik a csöppség a kényelméről. 9 hónapos kortól 12 éves korig használható, menetiránnyal megegyezően beállítható modell. Oldalütközés ellen védő oldalszárnyakkal rendelkezik. A háttámlája több fokozatban dönthető, ezzel is a kicsi kényelmét szolgálja. Ez a gyerekülés könnyen levehető és mosható huzattal van ellátva.