woma
Szolgáltatás

A woma a víz erejével dolgozik

Kisebb dugulásoknál néhány otthoni trükk is nagy segítség lehet. Azonban a csatornákban felgyülemlő szennyeződést néha csak a woma tudja kitaszítani. Általában a nagyobb viharok után tapasztaljuk a lefolyók eltömődését, mivel rövid idő alatt hatalmas mennyiség zúdul le.

A víz nem tud elfolyni, ráadásul a faágakat és az utcai szemetet is egy kupacba hordja. Akkor is megoldhatatlan dugulásról beszélünk, amikor olyan anyag tömíti el a csatornát, mint a sóder vagy a homok. Ezt hagyományos megoldással nehezen tudnánk eltüntetni. Szerencsére a víz ereje mindenki előtt nyilvánvaló. A lassan csordogáló patak lecsiszolja a köveket, a hirtelen zúduló nyomás pedig az embert is könnyedén ledönteni a lábáról.

A woma pedig éppen erről szól. A szakember eljuttatja a csövet a dugulásig, majd ráengedi a nagy nyomást, így az könnyedén elmozdul a helyéről. Ráadásul a woma alkalmazásához csak vizet használunk, így a környezet sincs terhelve különböző vegyi anyagokkal. Az, hogy az eljárás baráti áron kérhető, már csak hab a tortán.