Trotec TTK
Vásárlás

A Trotec TTK Európában közismert

Ennek a fantasztikus márkának sokféle típusa létezik. A termékpalettán megtalálhatóak olyan variációk is, amelyek képesek kisebb lakások és nagyobb irodák légterét egészségesebbé tenni. A Trotec TTK piacvezető Németországban, de egész Európában közkedveltnek mondható. Esztétikailag is megállja a helyét, sőt, kedvenc eszközévé is válhat a háztartásában.

Viszonylag gyorsan az ideális szintre állítja a lakás levegőjét. Ha ez az érték megfelelő, akkor a penész sem képes kialakulni. A nagyobb berendezések el vannak látva fogantyúval és kerekekkel, ezért a mozgatásuk könnyű feladat. A Trotec TTK minden variációjához csatlakoztathat tömlőt, aminek az előnye, hogy elvezetheti a vizet a tartályból a lefolyóba, így nem lesz szükség a tartály ürítésére.

A termék használatával az ablakokról eltűnnek az esztétikailag nem túl előnyös vízcseppek. A közérzet is sokat fog javulni a páraszint helyreállításából kifolyólag. A Trotec TTK remekül össze van állítva, a borítóanyagát tekintve strapabíró műanyag, ami rendkívül erős.