Webáruház

A teafaolaj sampon korpás hajra tökéletes megoldás

Teafaolaj sampon korpás hajra
Teafaolaj sampon korpás hajra

Hihetetlenül rossz érzés, amikor valakinek korpás a haja, hiszen azon túl, hogy viszket, még a vállon, a ruháján is megjelennek a kisebb-nagyobb korpadarabok. Ez pedig az ápolatlanság benyomását kelti és olyan szinten kellemetlen, hogy nem is szeret az adott személy emberek közelébe menni. Ez pedig tűrhetetlen állapot, ami ellen muszáj tenni valamit a lehető leghamarabb.

A teafaolaj sampon korpás hajra alkalmazása ilyen esetekben nagy segítség lehet, sőt, az is megtörténhet, hogy véglegesen megszabadulhatunk ettől a rendkívül kellemetlen betegségtől. A korpásodás úgy alakul ki, hogy a hám, vagyis a bőr felső rétege több sejtrétegből áll és ha ezt valami irritálja vagy begyullad, akkor a sejtvándorlás zavara következik be, ami egyenes úton vezet a korpa megjelenéséhez.

Az olyan sampon, ami magas hatóanyag tartalmának a segítségével képes csökkenteni a korpásodást, remek megoldást jelenthet. Ilyen a teafaolaj sampon korpás hajra is, ami magas gyógynövény tartalmú termék. Ugyanis a sampon fő összetevőjét alkotó teafaolaj képes szabályozni a faggyútermelődést és csökkenteni a fejbőr viszketését.

Ezeken kívül, rendkívül nyugtató hatással is rendelkezik, hiszen a teafaolajban közel 100 olyan vegyület is megtalálható, amelyek gyógyító hatásúak lehetnek különböző betegségek esetében.De mind közül különlegesen jó hatással van a teafa illóolaj a korpás hajra, valamint a fejbőrre. Tehát a teafaolaj sampon korpás hajra használata hosszútávon is nagyon jó, mert ilyen formán gyönyörű hajkoronát kaphatunk.A sampon másik összetevője, a nyírfa illóolaj a bőr számára nagyon fontos alapanyag.

Ugyanis a bőr Ph értékét egyensúlyba állítja, hiszen táplálja és sejtszinten hidratálja azt.Gyulladáscsökkentő hatása miatt, a nyírfaolajt bőrproblémák kezelésére is szokták használni. Alkalmazása kifejezetten javasolt hajhullás, a fejbőr zsírosodása vagy erős korpaképződés esetén. Ez a csodás gyógynövény is megtalálható a teafaolaj sampon korpás hajra készítményben. Ne engedje, hogy a korpásodás megnehezítse az életét!