Szolgáltatás

A rod-pod igazán kényelmes

Jó segítség a rod-pod
Jó segítség a rod-pod

Amikor úgy döntünk, hogy itt az ideje kicsit kimenni a vízpartra, érdemes jól felszerelkeznünk az adottságokhoz mérten. Nem mindegy, hogy folyó vagy éppen tó az, amit meglátogatunk, de az sem mindegy, hogy köves vagy homokos a partszakasz. Ha több bottal szeretnénk halászni, ajánlott magunkkal vinni egy olyan támasztó eszközt, mint amilyen a rod-pod.

Ez kimondottan arra lett feltalálva, hogy nagyban megkönnyítse a dolgunkat, főleg ha olyan helyen pecázunk, ahol nem mindig tudunk a bot mellett leülni. Maga az eszköz nagyon könnyű elemekből épül fel, mivel alumíniumvázas, így a szállítása nem okoz gondot. Külön táska teszi még egyszerűbbé a mozgatását, így ha több száz métert is kell megtegyünk vele, az sem okozhat semmilyen nehézséget.

A legtöbb rod-pod teljesen kompatibilis minden elektromos kapásjelzővel, így könnyedén csatlakoztató hozzá és még kényelmesebbé tehető ezen a módon a horgászat. Az összeszerelése aránylag egyszerű, de amennyiben nem vagyunk biztosak magunkban, több internetes videó is segítheti a dolgunkat.