sávos roló
Webáruház

A praktikus és esztétikus sávos roló

Bár néha nagyon jól tud esni, ha beáramlik a fény az ablakon és a Nap sugarai élettel töltenek fel, azért többségében szükség van arra, hogy szabályozni tudjuk ezt. A redőnyök és különféle sötétítő függönyök mellett, ma már a sávos roló is bevethető erre a célra, ami igen nagy szabadságot kínál a fényszabályozás terén.

Hiszen a sávos roló által nem csupán az a két opció van, hogy beengedjük az összes fényt vagy kizárjuk az egészet, hanem nagyon precízen beállíthatjuk, mennyire legyen világos vagy éppen sötét a lakás. Sőt, a sávos roló fel, le vagy oldalra mozgatásával, a kilátás mértékét is megválaszthatjuk, tehát tényleg egy teljesen személyre szabható megoldásról van szó.

Arról nem is beszélve, hogy rendkívül esztétikus látvány nyújt. Amennyiben a megfelelő színű, mintájú és anyagú változat mellett döntünk, akkor tökéletes harmóniát alkothat az adott szoba, helyiség többi elemével. Sávos roló a piramisfuggony.hu méteráru és kész lakástextíliákat árusító webáruházban is kapható, ahol ajánlott szétnézni a többi termék között is, mert rendkívül szép és minőségi darabokat lehet találni.

Többek között, a viaszos vászon terítő megannyi változata is helyet kapott a kínálatban, így ha a fényszabályozás mellett, a takarítás megkönnyítésének lehetősége is érdekel bennünket, akkor itt egyúttal erre is megoldást találhatunk. Amennyiben szeretjük a klasszikus viaszos vászon terítő színeket és mintákat, akkor ezek közül is válogathatunk, de vannak már egészen modern verziók is, amelyekről alig lehet megmondani, hogy nem normál textil abroszokról van szó.

Ezekből szintén óriási a választék, így még azt is figyelembe vehetjük, hogy a megrendelt viaszos vászon terítő passzoljon majd a konyha és/vagy ebédlő stílusához, ami mint tudjuk, egyáltalán nem elhanyagolható szempont. Hiszen egy szép, árnyalatban és mintában is az adott helyiséghez illő viaszos vászon terítő ugyanúgy hangulatossá tudja varázsolni az étkezéseket, mint a hagyományos darabok. Időt kell szánni a nézelődésre és akkor biztosan rálelünk a tökéletes példányra.