masszőr ruha
Vásárlás

A masszőr ruha tulajdonságai pozitívak

Az öltözet általában 100 % pamutból készül. A masszőr ruha kínálata óriási, így a férfiak és a nők kedvükre válogathatnak. A nadrágok 44-64 méret közöttiek lehetnek. A derékrészen rugalmas gumiszalag és két zseb található. A póló unisex szabású és S-től 3XL-ig rendelhető meg.

A nyaki kivágás lehet kerek és V-alakú. A galléros változatokat is nagyon sokan szeretik, hiszen elegáns. A masszőr ruha szinte minden árnyalatban elérhető, így mindkét nem azt vásárolhatja meg, amelyik a legjobban illik a stílusához. A szakember különféle mozdulatokat végez a kezelés során, ebből kifolyólag könnyen megizzadhat. A pamutból készült öltözetekről tudni kell, hogy kiváló a nedvszívó képességük és jól szellőznek.

A pozitív tulajdonságuk közé tartozik, hogy strapabíróak, így hosszútávon megőrzik eredeti formájukat. A masszőr ruha tisztítása egyáltalán nem bonyolult feladat. Ha a munka végén leveszi, akkor dobja a mosógépbe és válasszon ki az ajánlott programot. Ha véletlenül összegyűrődik, akkor sincs baj, hiszen jól bírja a vasalást.