Makita gyepszellőztető
Vásárlás

A Makita gyepszellőztető hasznos berendezés

A kertjében a legtöbb ember zöld gyepet is szeretne, ehhez pedig megfelelően kell gondozni a füvet és az alatta található réteget. A Makita gyepszellőztető képes fellazítani a talajfelszínt, ezáltal sokkal levegősebbé teszi azt, mivel eltávolítja a felületen képződött növényi maradványokat, amelyek a fűnyírás során keletkeztek, de persze ezeket össze is gyűjti egy tartájba.

Természetesen, ha még szebb füvet szeretnénk, akkor érdemes műtrágyázni, illetve megkérdezni egy szakembert, hogy milyen további tanácsai vannak a témát illetően. A Makita gyepszellőztető nem használható bármikor, ugyanis ennek bizonyos feltételei vannak. A legideálisabb időszak március és október között van, de a legjobb, ha tavasszal és ősszel végezzük el ezt a műveletet.

Amennyiben mohairtóval kezeli pár héttel a szellőztetés előtt a gyepszőnyeget, akkor sokkal könnyebben el lehet távolítani. A Makita gyepszellőztető megfelelő használata ápolt és gyönyörű pázsitot biztosít, ezért ez a nagyszerű gépezet senki tárházából nem hiányozhat.