Könyvelés
Szolgáltatás

A könyvelés adminisztratív munka

Trendnek tekinthető, hogy szinte minden cég próbálja automatizálni a folyamatait, valamint arra is fokozottan figyelnek, hogy az ügyfélközpontúság fejlődjön.

A könyvelés határozottan erősíti ezt a szabályt, vagyis képes volt a terület szintet lépni és úgy tűnik, megtanult élni a modern technika vívmányaival. Ez azt jelenti, hogy a fejlett szoftvereket éppen úgy próbálja használni a mindennapokban, mint az interneten történő kapcsolattartást az ügyfelekkel.

Úgy tűnik, hogy ez az igyekezet beválik, hiszen sokkal rugalmasabb, gyorsabb az ügyintézés és felkészültebb tud lenni mindenki. Az ügyfélnek is megnyugtató a tudat, hogy bármikor hozzáférhet az adataihoz, hiszen online mindent megtalál és a szolgáltató cég is ügyesebben tud dolgozni, hiszen rögtön kérhet információkat és persze rendszerint kap is.

Ezáltal tehát mindenki nyer, nem akadályozza senki a másikat. A könyvelés hasznos eszköz és nem egy adminisztratív teher, ahogy eddig volt. Mindehhez nyitott attitűd és némi szakértelem, igényesség szükségeltetik.